پروتز دست بچه

پروتز دست بچه

ساخت پروتز مچ دست برای بچه ها، زمانی الزام پیدا می کند که بچه یا به صورت مادرزادی و یا در اثر یک حادثه مچ دستش قطع شده است. اتفاقات ناگهانی بدو تولد، جنگ‌های طولانی یا غفلت در امر مراقبت، منجر به بروز آسیب‌هایی مادام‌العمر برای کودکان می‌شود و آنها را مجبور به ادامه زندگی با این شرایط می‌کند. بدون شک، کودکان تمایل دارند همچون همسالان خود، تمامی فعالیت‌ها را تجربه کنند و در صورت عدم توانایی در این مورد، سرخورده می‌شوند.

شاید برای والدین، سازگاری با این شرایط سخت باشد. اما، باید با قبول این واقعیت و استفاده از راهکارهای مختلف مانند استفاده از عضو مصنوعی، به مدیریت این بحران به بهترین نحو ممکن پرداخته شود.

دریافت مشاوره رایگان برای اطلاع بیشتر از قیمت پروتز  دست با کلینیک سیدا تماس بگیرید.

برای پذیرش لطفا با شماره زیر تماس بگیرید

02188795691

آیا ساخت پروتز دست بچه تصمیم درستی است؟

البته تصمیم‌گیری در این مورد به طور کامل به نوع فعالیت کودک وابسته است. قبل از هر چیز، باید به طور کامل اهداف و نیازهای کودکان را شناسایی کرده و سپس به کارشناسان ساخت پروتز بدون هیچ‌گونه کم‌وکاستی ارائه شود.

برای ساخت بهترین پروتز دست بچه، سن کودک باید به‌عنوان اصل اساسی مدنظر قرار گیرد. ساخت و استفاده از هر نوع پروتزی برای کودکان در رده سنی پایین ممنوع است.

با رشد کودک، گستره‌ای وسیع‌تر برای ساخت و انتخاب انواع پروتز دست در اختیار خواهد بود.همچنین به یاد داشته باشید که اگر هدف فرزند شما استفاده دائمی از پروتز دست نباشد، باید نوعی از پروتز ساخته شود که به طور کامل با فعالیت‌های روزانه او سازگاری داشته و در صورت عدم تمایل، به‌راحتی قابل‌تعویض باشد.انواع پروتز دست بچه

انواع پروتز دست بچه

وقتی والدین تصمیم می‌گیرند که برای ساخت پروتز دست کودک خود اقدام کنند، ابتدا باید بدانند کدام یک از انواع پروتزهای دست برای کودک مناسب‌تر است.

انواع پروتزهای دست که می‌توان برای کودکان ساخت عبارت‌اند از:

۱. پروتزهای مایوالکتریک:

یکی از انواع پروتزهای دست مصنوعی، پروتز مایوالکتریک نامیده می‌شود. این نوع پروتز با استفاده از ریزپردازنده‌هایی که در آن استفاده می‌شود، کار می‌کند. پروتز مایوالکتریک یکی از پیشرفته‌ترین انواع پروتزهای دست مصنوعی است و کودکان می‌توانند با کمک آن بسیاری از کارها را به‌صورت مستقل انجام دهند.

دست الکترونیکی، یک سیستم عضلانی شبیه‌سازی شده است که با هر انقباض عضلانی، ولتاژ الکتریکی بسیار کمی روی پوست به جریان درمی‌آید.

۲. پروتزهای زیبایی:

در بین انواع پروتزهای دست برای کودکان، پروتزهای زیبایی نیز وجود دارند. این نوع پروتزها به دلیل شباهت بسیاری که به دست انسان واقعی دارند، توجه زیادی از سوی خانواده‌ها به خود جلب کرده‌اند. برای ساخت این نوع پروتزها از موادی مانند سیلیکون استفاده می‌شود. با استفاده از سیلیکون، می‌توان پروتزی ساخت که هم از نظر رنگ و بافت، شباهت زیادی به دست انسان واقعی داشته باشد. اما باید به‌خاطر داشت که این نوع پروتزها تنها جنبه زیبایی را پوشش می‌دهند و قابلیت انجام برخی کارهای ساده را نیز دارند.

علاوه بر این، برای دختران کوچک نیز امکان لاک‌زدن ناخن‌ها وجود دارد؛ زیرا ناخن‌ها به‌صورت کاملاً سفارشی از مواد اکریلیک ساخته می‌شوند. در این زمینه کلینیک سیدا به‌صورت تخصصی بر روی ساخت انواع پروتزهای زیبایی و سیلیکونی فعالیت می‌کند و از نظر کیفیت جزء برترین‌ها است.

جدیدترین لیست قیمت پروتز انگشت دست 1403

مشاوره رایگان در واتساپ

۳. پروتز خودکار:

عملکرد این نوع پروتز، به‌واسطه نیروی خود بدن کنترل می‌شود. این روند بستگی به مفاصل مکانیکی قفل‌شونده، سیستم کمربند و یا کششی به شانه یا بازوی کودک دارد.

۴. پروتز هیبریدی:

در این نوع پروتز، بخش‌های خارجی و الکترونیکی با قسمت‌های دیگر که به‌صورت مستقل عمل می‌کنند، ترکیب می‌شوند. کنترل و اداره پروتز توسط مفاصل و یا سیستم تسمه و کشش، صورت می‌گیرد.مشکلات پروتز دست بچه

۵. پروتز کار:

این نوع پروتز بیشتر برای بزرگسالان مناسب است. آن‌ها می‌توانند به‌راحتی در هر نوع فعالیت دستی یا اداری، مانند کامپیوتر، به‌صورت معمول عمل کنند. باتوجه‌به سن کودکان، استفاده از این نوع پروتز ممکن است محدود شود. پروتز کار می‌تواند نوع هیبریدی، زیبایی یا ترکیبی از این دو باشد.

۶. کمک عملکردی:

پروتز کمک عملکردی قادر است کودکان را در انجام بسیاری از فعالیت‌های خودکار از جمله خوردن غذا، نوشتن، دوچرخه‌سواری، شنا و نواختن سازهایی مانند ویولن و گیتار یاری نماید.

بهترین مرکز پروتز دست (معرفی مرکز ساخت پروتز )

محدودیت‌ها و مشکلات پروتز دست بچه

برای ساخت پروتز یک سری محدودیت‌ها وجود دارد:

سن: سن یک فاکتور مهم در ساخت پروتزها است. کودکان در رده سنی پایین، نمی‌توانند به‌درستی از پروتز استفاده کنند و این باعث ایجاد محدودیت در زمان نصب پروتز می‌شود.

سطح تحرک: سطح و میزان تحرک کودک نقش مهمی در ساخت پروتز دارد. کودکان در سنین مختلف تحرک متفاوتی دارند و باید باتوجه‌به فعالیت‌هایشان، پروتز مناسبی برای آن‌ها ساخته شود.

محیط رشد: محیط و فضایی که کودک در آن رشد می‌کند، نیز باید در ساخت پروتز مدنظر قرار گیرد. این محیط ممکن است تأثیر زیادی بر قابلیت استفاده و کارایی پروتز داشته باشد.

اندازه پروتز: یکی از چالش‌های اصلی در ساخت پروتز دست بچه، اندازه پروتز است. در ابتدا، پروتزهای مخصوص بزرگسالان ساخته می‌شود و سپس درصورتی‌که پروتز عملکرد مناسبی از خود نشان دهد، اندازه آن برای کودکان تغییر می‌کند. این تغییر اندازه پروتز نیاز به تخصص و مهارت فنی دارد و کاهش اندازه پروتز نباید باعث کاهش عملکرد و قابلیت‌های پروتز شود.

رشد کودک: یکی از موانع اصلی در استفاده طولانی‌مدت از پروتز برای کودکان، رشد و تغییرات آن‌ها است. حتی اگر پروتزهای بزرگسالان با تغییر اندازه به پروتزی مناسب برای کودکان تبدیل شوند، همچنان هیچ تضمینی وجود ندارد که کودکان بتوانند به مدت طولانی از آن استفاده کنند. رشد طولی و عرضی استخوان‌ها باعث می‌شود که کودکان نتوانند به طور مداوم از پروتز با اندازه ثابت و غیرقابل‌تغییر استفاده کنند.

مراقبت‌کردن از پروتز دست بچه: کودکان به دلیل سنشان نمی‌توانند به‌خوبی از پروتز خود مراقبت کنند. مراقبت‌هایی مانند خارج‌کردن پروتز در خواب، معاینه اندام باقیمانده و استفاده از مرطوب‌کننده‌ها برای حفظ پوست ناحیه باقیمانده، مهم هستند. همکاری و هماهنگی بین والدین و کودکان در این زمینه بسیار اهمیت دارد.نصب پروتز دست

نحوه مراقبت از پروتز دست (نگهداری از پروتز دست)

برای آماده‌سازی کودکان برای نصب پروتز دست، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

اطلاع‌رسانی: به کودک اطلاعات کافی درباره پروتز دست بدهید. توضیح دهید که پروتز چیست و چگونه به او کمک می‌کند. به او بگویید که با استفاده از پروتز، کارهایش را راحت‌تر انجام خواهد داد.

بازی و سرگرمی: به کودک نشان دهید که می‌تواند با پروتز بازی کند. مثلاً یک مداد به او بدهید و ازش بخواهید آن را نگه دارد. این کار باعث می‌شود تا کودک از ترس پروتز کاسته شود و به‌سرعت با آن انس گیرد.

حمایت روان‌شناختی: درصورتی‌که احساس می‌کنید که نمی‌توانید کودک را برای پذیرش پروتز آماده کنید، بهتر است به یک روان‌شناس مراجعه شود. روان‌شناس می‌تواند در ایجاد آمادگی و پذیرش پروتز توسط کودک کمک کند.

ساخت پروتز دست بچه در کلینیک سیدا

باتوجه‌به نیازمندی‌های خاص والدین و کودکان در مورد پروتز دست بچه، کلینیک سیدا باتجربه و مهارت کافی در این زمینه، بهترین نوع پروتز دست را ارائه می‌دهد.

با طراحی و آماده‌سازی اندام مصنوعی به‌گونه‌ای که آزار و اذیتی را به کودک وارد نکند، پذیرش بهتری از سوی او به دست خواهد آمد.کلینیک سیدا با استفاده از پرسنل ماهر و مجرب در این حوزه، توانسته است با برطرف‌کردن نگرانی والدین، به‌منظور پذیرش اندام مصنوعی، تمامی انتظارات شما را در مورد پروتز دست بچگانه به‌خوبی برآورده کند.انتخاب مناسب از بین انواع مختلف پروتزهای انگشت دست ممکن است کار ساده‌ای نباشد و لازم است فرد با مزایا و معایب هر یک آشنا شود و نیازهای خود را در نظر بگیرد. بهتر است با مشورت پزشک متخصص، تصمیم درستی درباره استفاده از پروتز انگشت بگیرید.02188795691

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *